Modulaire koel- en vriescellen

Neem contact op

Voor diverse gerenommeerde koel technische installatiebedrijven levert en monteert Syboned B.V. de zogenaamde modulaire cellen met name in de foodretail, zorginstellingen bedrijfsrestaurants en farmacie. Veelal worden de modulaire cellen toegepast als koel- en vriescel maar ook voor warmtekamers of ruimtes ten behoeve van duurtetsten zijn deze cellen uitermaten geschikt. 

Syboned B.V. maakt zich sterk door zijn flexibele opstelling in de voorbereiding en de uitvoering van projecten.De prefab koel- en vriescellen zijn modulair of worden in de fabriek naar uw wensen op maat gemaakt. 

Door middel van de speciale messing en groef verbinding voorzien van een haaksluiting worden de prefab vloeren, wanden en plafonds zonder bevestigingsmiddelen met elkaar verbonden. Dit resulteert in een zeer snelle montage met een hoogwaardige afwerking en de beste thermische resultaten.

Om uw cellen compleet te maken heeft Syboned B.V. ook een groot assortiment aan toebehoren zoals rekstellingen, (opklapbare) opritten, stootranden en strokengordijnen.