Draaideuren

Neem contact op

Draaideuren worden geheel naar wens van de klant geproduceerd. Omdat wij niet afhankelijk zijn van een bepaalde fabrikant is ons aanbod zeer divers. Voor iedere toepassing is een juiste deur te vinden welke voldoet aan de eisen die u van een deur verlangt. Hieronder vind u een voorbeeld van verschillende toepassingen:

– Koeldraaideuren;
– Vriesdraaideuren;
– Koeldraaideuren voor ULO-bewaring;
– Brandwerende draaideuren;
– Draaideuren voor cleanrooms;
– Bedrijfsdraaideuren;

Onze draaideuren worden veelal gebruikt voor het afsluiten van een koel- of vriescel bestemd voor producten die niet met grote transportmiddelen getransporteerd worden. De draaideuren zijn er in een koel- en vriesuitvoering, 1-vleugelig of 2-vleugelig. Daarnaast is het mogelijk om een gasdichte ULO-uitvoering te verkrijgen voor het bewaren van uw fruit.

Indien de isolerende eisen van de draaideur niet zo voornaam zijn maar de draaideuren wel goed schoon te houden moeten zijn hebben we ook bedrijfsdraaideuren in ons assortiment. Hierbij valt te denken aan draaideuren voor het afsluiten van kleedlokalen, productiekantoren en wc’s. 

Al onze deuren zijn gemaakt van gemakkelijk te reinigen materialen zoals foodsafe coatings of RVS waardoor ze aan de strengste eisen voldoen in de food- en farmaceutische industrie.