Paneel met haaksysteem

Neem contact op

Met onze panelen voorzien van een haaksysteem bouwen we op locatie prefab koel- en vriescellen. De sandwichpanelen worden in de fabriek naar uw wensen op maat gemaakt. Met modulaire koel- en vries panelen kan in een zeer korte tijd een geconditioneerde ruimte gerealiseerd worden, waarbij de panelen ook als vloer kunnen functioneren. Door middel van een haaksluiting worden de modulaire wand; vloer en plafondpanelen aan elkaar gekoppeld, zonder dat hier bevestigingsmaterialen voor nodig zijn. Dit resulteert in de beste thermische resultaten met een hoogwaardige afwerking. Syboned heeft ruime ervaring met het plaatsen van koel en vriescellen voor een temperatuur van -80 ⁰C tot +80 ⁰C. Ook voor extremere condities kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

De modulair panelen zijn standaard vlak uitgevoerd met aan beide zijde een polyesterlak. Optioneel zijn de modulair panelen ook in een rvs-uitvoering verkrijgbaar.

Een koel- vriescel opgebouwd uit modulaire panelen is in de toekomst zonder problemen te vergroten of te verkleinen. Ook het verplaatsen van deze koel-vriescellen is geen enkel probleem.