ULO bewaring en AGF-cellen

Neem contact op

ULO-Bewaring is een bewaarmethode met een laag zuurstofgehalte en een verhoogd CO2-gehalte.
Door gebruik te maken van deze bewaarmethode in combinatie met een lage temperatuur, wordt het rijpingsproces vertraagd en kunnen we de kwaliteit van fruit langere tijd garanderen.

Goede resultaten met deze bewaarmethode zijn alleen mogelijk in ULO-bewaarcellen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Niet alleen dampdicht maar ook geheel gasdicht is noodzakelijk voor optimale bewaarcondities.

Het toepassen van kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met perfect doordachte details en ervaren montage staat garant voor het beste eindresultaat.

Onze sandwichpanelen zijn standaard voorzien van PIR BS2d0, 40 tot 220mm dik en aan beide zijde voorzien van 0.63mm staalplaat met een hoogwaardige coating. Zie voor meer informatie over onze sandwichpanelen de rubriek “sandwichpanelen”.

De ULO-deuren die wij leveren zijn voorzien van knevels en een oppompbare rubber waardoor de gasdichtheid 100% gegarandeerd is. U kunt uw fruit hierdoor met een gerust hart bewaren.
Onze Ulo-deuren zijn zowel horizontaal, verticaal en als draaideur leverbaar. Hierdoor kan Syboned B.V. voor iedere situatie een deur op maat leveren.

Voor meer informatie over onze gasdichte deuren en sandwichpanelen kunt u onderstaande brochure “ULO-bewaring” downloaden. Daarnaast kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.