Schuifdeuren

Neem contact op

Schuifdeuren worden geheel naar wens van de klant geproduceerd. Omdat wij niet afhankelijk zijn van een bepaalde fabrikant is ons aanbod zeer divers. Voor iedere toepassing is een juiste deur te vinden welke voldoet aan de eisen die u van een deur verlangt. Hieronder vind u een voorbeeld van verschillende toepassingen:

– Koelschuifdeuren vanaf + 0C°;
– Koelschuifdeuren voor ULO bewaring;
– Vriesschuifdeuren;
– Brandwerende schuifdeuren;
– Bedrijfsschuifdeuren:

Schuifdeuren worden veel toegepast omdat een schuifdeur bij het openen weinig kostbare ruimte in beslag neemt. Doordat de doorgang geheel benut kan worden is de kans op schade door intern transport minimaal.

Het is belangrijk dat een schuifdeur goed functioneert binnen uw bedrijf om zo uw energiekosten tot een minimum te beperken. Besparing begint natuurlijk met de juiste afdichting en isolatiewaarde van de deur, maar ook niet onbelangrijk is dat de deur niet onnodig opent of juist open staat. Doormiddel van afstandsbedieningen, sensors en of trekschakelaars zijn de deuren gemakkelijk te bedienen en passen onze deuren perfect in uw logistieke proces.

Al onze deuren hebben een volledig koudebrug vrije constructie en zijn gemaakt van gemakkelijk te reinigen materialen zoals foodsafe coatings of RVS waardoor ze aan de strengste eisen voldoen in de food- en farmaceutische sector.