A.G.F. / ULO

Ulo-bewaring en AGF-cellen.

ULO-Bewaring is een bewaarmethode met een laag zuurstofgehalte en een verhoogd CO2-gehalte. Door gebruik te maken van deze bewaarmethode in combinatie met een lage temperatuur, wordt het rijpingsproces vertraagd en kunnen we de kwaliteit van fruit langere tijd garanderen.

Neem contact op

Goede resultaten met deze bewaarmethode zijn alleen mogelijk in ULO-bewaarcellen die van zeer hoge kwaliteit zijn. Niet alleen dampdicht maar ook geheel gasdicht is noodzakelijk voor optimale bewaarcondities.

Het toepassen van kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met perfect doordachte details en ervaren montage staat garant voor het beste eindresultaat.

De ULO-deuren die wij leveren zijn voorzien van knevels en een oppompbare rubber waardoor de gasdichtheid 100% gegarandeerd is. Onze ULO-deuren zijn zowel horizontaal, verticaal en als draaideur leverbaar. Hierdoor kunnen we voor iedere situatie een deur op maat leveren.

Voor oplevering worden de cellen door Syboned B.V. met de nieuwste apparatuur getest op gasdichtheid. Hierdoor kunt u uw fruit met een gerust hart bewaren.

Voor meer informatie over onze gasdichte deuren en sandwichpanelen kunt u onderstaande brochure “ULO-bewaring” downloaden of ga naar PIR panelen of geïsoleerde deuren.